Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε

     Το ξενοδοχείο «Alter Athens» ξεφεύγει από τα παραδοσιακά ελληνικά ξενοδοχεία και προσφέρει μια προσιτή, ξεχωριστή, άνετη και Kinky εναλλακτική διαμονή, στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Ειδικά σχεδιασμένο για τους επισκέπτες που είναι ή αισθάνονται νέοι, έχουν ανοιχτό μυαλό και περιπετειώδη πνεύμα. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο απευθύνεται σε ενηλίκους και είναι προορισμένο να κάνει την επίσκεψή σας στην Αθήνα μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

     Tο "εναλλακτικό" Hotel Alter Athens βρίσκεται στo λόφο του Στρέφη, κοντά στο πολιτιστικό αθηναϊκό κέντρο των Εξαρχείων (τα οποία βρίσκονται 9α στην κατάταξη με τις πιο "cool" γειτονιές της ευρώπης από ταξιδιωτικούς οδηγούς, σύμφωνα με το Business Insider), το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και τα κύρια αξιοθέατα. Στην γύρω περιοχή μπορείτε να βρείτε πολλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και θέατρα και γκαλερί τέχνης. Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.  

     Mε αφετηρία το ξενοδοχείο μας, σας καλούμε να υιοθετήσετε μια εναλλακτική άποψη της Αθήνας, να ανακαλύψετε όχι μόνο την Ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και τον Αθηναϊκό καθημερινό τρόπο ζωής καθώς και να δοκιμάσετε την τοπική αλλά και διεθνή κουζίνα σε κοντινά εστιατόρια και ταβέρνες.  

     Aνακαινισμένο, πλήρες και καινοτόμο, με μοναδικό design στα δωμάτια, είναι εδώ για να σας παρέχει μια ζεστή και οικεία διαμονή. Επιπλέον του μοναδικού σχεδιασμού, οι υπηρεσίες που παρέχονται από το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.